Tuncay Kökçan Facebook hesabından 25 Mart 2022 tarihinde bir duyuru yaptı. "Elveda 20  yıldır sanal alemde köyümüzün tanıtımını sağlayan www.harmancik.net web sitemizin yayın hayatı sona ermiştir." Hizmetlerinden dolayı teşekkürler www.harmancik.net.

          Gümüşhane'mizin ilklerinden olan ve köyümüzü tanıtmaya kendini adayan bu platformun böyle bir karar alması bizleri derinden üzdü. Malum son aylar ülkede yaşanan ekonomik olaylar Döviz kurundaki artışlar buna bağlı olarak Alan adları ve hosting ücretleri Dolar bazlı ve ikiye  üçe katladı. Bizde de aynı sorunlar olmasına ragmen Sevdamızın adı Harmancık diyerek çıktığımız bu yolda www.harmancikgezgini.com olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek gücümüz yetene kadar bu yolda hizmetimize devam edeceğiz.
           Biz bu hizmetlere devam ederken bizi motive eden sey içeriklerimizin takip edilmesi izlenmesi okunması sosyal medyada paylaşılması. Yorumlarla önerilerle bize destek olunması.
           Bu vesile ile hizmetlerinden bize olan desteklerinden dolayı Tuncay Kökçan'a  teşekkür ederiz . www.harmancik.net yaşaması hayata dönmesi tek dilek ve arzumuz.